Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ACADEMIA CAȚAVENCU. Toți migranții încap în căsuța din Snagov

Europa este asaltată de tot mai multe persoane din Africa sau Asia care fug de sărăcie, încercând să-şi creeze o viaţă mai bună pe bătrânul continent.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2019 - 13:32

Vă vine să credeţi sau nu, cei mai mulţi vor să ajungă în România. Nu e de mirare, ce-i drept, după anunţurile Guvernului legate de mărirea salariilor, scăderea taxelor, creştere economică etc.

Principala problemă pentru ţara noastră părea că va fi găsirea unui loc de cazare pentru zecile sau sutele de mii de oameni ce ar urma să treacă graniţa în România. Soluţia era însă atât de aproape de Palatul Victoria, mai exact pe Lacul Snagov.

Vezi întreg articolul aici.

Comentarii