Victima unui hoț și-a retras plângerea, Justiția rămâne blocată în a-l tragere la răspundere penală

Un hoț cu mai multe furturi la activ a fost prins de polițiștii din Sibiu, însă înainte de a fi reținut pentru 24 de ore, victima l-a iertat și și-a retras plângerea, astfel că nu mai poate fi tras la răspundere, scrie Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

13.02.2020 - 16:53

Poliția Sibiu a transmis, joi, ca un bărbat a sesizat faptul că i-a fost furat portofelul cu 7.000 de lei, în apropierea unui magazin din Sibiu.


Oamenii legii l-au prins pe hoț, care s-a dovedit unul cu mai multe furturi la activ.

”Întrucât bărbatul este bănuit de săvârșirea altor fapte similare, în această dimineață (joi - n.r.) urma să fie reținut și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Între timp, însă victima și-a retras plângerea, ceea ce atrage clasarea lucrării și imposibilitatea tragerii la răspundere penală a presupusului autor", se arată într-un comunicat transmis de Poliția Sibiu.

Potrivit polițiștilor, suspectul în vârstă de 24 de ani este cercetat și în alte dosare penale pentru furturi din buzunare și din societăți comerciale.

Oamenii legii atrag atenția ca dincolo de resursele materiale necesare prinderii unor astfel de infractori, cei care decid să retragă plângerea trebuie să ia în calcul și faptul că aceștia vor mai face astfel se fapte.

 

Citește totul despre:

Comentarii