15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUnde au fost găsite fragmente ale avionului de pasageri dispărut marți în...

Unde au fost găsite fragmente ale avionului de pasageri dispărut marți în Extremul Orient rus

Un avion Antonov An-26 a dispărut marţi dimineaţă, în timp ce efectua o cursă internă în Extremul Orient rus, între localităţile Petropavlovsk şi Palana, în Peninsula Kamceatka. Avionul aparţine companiei Petropavlovsk-Kamchatsky Air Enterprise şi avea la bord 22 de pasageri şi şase membri ai echipajului.

“Da, au fost găsite fragmente ale fuselajului avionului. Nu pot oferi detalii, informaţiile vor fi disponibile mâine. Va fi trimis un avion la faţa locului; de asemenea, în zonă este un elicopter”, a declarat directorul companiei aeriene Petropavlovsk-Kamchatsky Air Enterprise, Aleksei Hrabrov.

Informaţia a fost confirmată de un oficial din cadrul serviciilor de intervenţie, care a precizat că nu par să existe supravieţuitori. “Avionul s-a lovit de un deal şi a fost distrus în totalitate. Conform datelor preliminare, toate persoanele aflate la bordul avionului An-26 au murit. Nu există supravieţuitori”, a declarat oficialul citat.

Autorităţile aeronautice ruse încearcă să afle circumstanţele prăbuşirii avionului. Una dintre ipoteze este că ar fi o eroare de pilotaj produsă în condiţii de vizibilitate scăzută.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă