32 C
București
sâmbătă, 6 iulie 2024
AcasăVideoVIDEO. Spitalul din Gaza, inundat de răniți în urma atacului israelian

VIDEO. Spitalul din Gaza, inundat de răniți în urma atacului israelian

Mai multe persoane rănite au fost transportate de urgență la spitalul Nasser din Khan Younis, vineri (17 noiembrie), după un atac israelian într-o zonă rezidențială din sudul Fâșiei Gaza.

Autoritățile sanitare din Gaza, considerate de încredere de către Națiunile Unite, afirmă că cel puțin 11.500 de persoane au fost ucise în bombardamentele israeliene și invazia terestră – dintre care peste 4.700 de copii.

Drepturile Omului a declarat că spitalele beneficiază de protecție specială în conformitate cu dreptul umanitar internațional.

Livrările de ajutoare ale ONU în Gaza au fost suspendate din nou vineri din cauza lipsei de combustibil și a întreruperii comunicațiilor.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ce spune Ciolacu despre OUG privind testarea șoferilor. „Nu e o catastrofă că rămâi două zile fără permis”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că sprijină ordonanța care prevede că șoferii ce refuză testarea de către polițiști își vor pierde permisul de...

Descoperire șocantă pe DN 39: A fost găsit un cadavru între Agigea și Eforie Nord

Trupul unui bărbat a fost găsit sâmbătă dimineață pe marginea șoselei dintre Agigea și Eforie Nord, prezentând un traumatism cranian grav. Serviciul de Ambulanță...

Hamas e gata să facă pace cu Israelul la intervenția SUA

Hamas a acceptat o propunere a SUA de a începe discuţiile privind eliberarea ostaticilor israelieni, inclusiv a soldaţilor şi a bărbaţilor, la 16 zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă