25.1 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialConstanța: Adolescenți înjunghiați de un amic, după o ceartă pe stradă

Constanța: Adolescenți înjunghiați de un amic, după o ceartă pe stradă

Doi adolescenți din Constanța  au fost înjunghiați în plină stradă, sâmbătă dimineaţă, de către un amic despre care le-au spus anchetatorilor că ar fi consumat substanţe halucinogene, relatează Mediafax..

Fapta s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 01.00, pe strada Brizei, din cartierul Poarta 6, din municipiul Constanța. Oamenii legii au fost anunțați, prin Serviciul unic de urgenţă 112, chiar de către unul dintre adolescenți, ambii în vârstă de 16 ani.

Aceștia le-au spus anchetatorilor că s-ar fi luat la ceartă de la o fată, iar apoi amicul lor, care s-ar fi aflat sub efectul unor substanţe halucinogene, a scos un cuțit cu care i-a lovit. Ei au apucat să meargă până la locuința unuia dintre ei și apoi au sunat după ajutor.

Victimele au fost transportate cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi nu au fost răniți grav, dar vor rămâne sub supraveghere medicală.

În urma declarațiilor victimelor și ale unor martori, poliţiştii au reușit identificarea agresorului, un adolescent în vârstă tot de 16 ani, continuând cercetările pentru depistarea sa.

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării răniților, se va face şi încadrarea juridică corespunzătoare a faptei.

Cele mai citite

FOTO și VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploiești

Un ansamblu care include magazine şi alţi operatori economici din Ploieşti a fost cuprins de un incendiu, în această dimineaţă, fiind emis mesaj RO-ALERT...

VIDEO. Ca-n filmele de groază! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o cameră de hotel din Sectorul 6 al Capitalei

Tragedie în Sectorul 6 al Capitalei. Doi tineri au fost găsiți decedați într-o cameră de hotel. Doi tineri, un băiat de 24 de ani și...

Istoria și semnificația numerelor norocoase în diverse culturi

Numerele au avut întotdeauna o importanță deosebită în viața oamenilor, fiind folosite pentru a înțelege și a da sens lumii înconjurătoare. În multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă