30 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăLifestyleKate Middleton ascunde efectele secundare ale chimioterapiei

Kate Middleton ascunde efectele secundare ale chimioterapiei

După multe luni de absență din viața publică, Prințesa de Wales, Kate Middleton, și-a făcut mult-așteptata apariție la evenimentul „Trooping the Colour„, pe 15 iunie 2024.

Evenimentul a fost urmărit cu mare interes, mai ales datorită secretomaniei care a înconjurat lupta prințesei cu cancerul. La apariția sa, Kate Middleton a purtat un compleu alb elegant, dar cei atenți au observat că părul ei era mai închis și mai puțin vibrant decât de obicei.

Ziarul El Nacional a citat-o pe stilista Annita Ruiz, care a confirmat că Prințesa de Wales a purtat o perucă la acest eveniment pentru a ascunde efectele secundare ale chimioterapiei.

Mulți se îndoiesc de starea ei de sănătate

Unii au pus la îndoială sănătatea remarcabil de bună a lui Kate Middleton, în ciuda tratamentului de chimioterapie pe care îl urmează pentru cancer. Aceștia și-au exprimat neîncrederea că o persoană supusă chimioterapiei ar putea păstra un păr atât de strălucitor.

Cu toate acestea, cadrele medicale confirmă că nu toate tratamentele de chimioterapie duc la căderea părului. În timp ce unele medicamente sunt cunoscute pentru faptul că provoacă subțierea considerabilă sau pierderea părului, altele au efecte adverse mai puțin severe.

Detaliile legate de chimioterapia preventivă a Prințesei de Wales nu au fost făcute publice, astfel că este posibil ca medicamentele specifice utilizate în tratamentul ei să fi redus la minimum căderea părului.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a rămas în mare parte departe de ochii publicului timp de șase luni, recuperându-se în privat după operația abdominală din ianuarie, înainte de a dezvălui în martie că, în urma mai multor analize, medicii au descoperit că are cancer și că va urma chimioterapie.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă