31.1 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO. Ca-n filmele de groază! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o...

VIDEO. Ca-n filmele de groază! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o cameră de hotel din Sectorul 6 al Capitalei

Tragedie în Sectorul 6 al Capitalei. Doi tineri au fost găsiți decedați într-o cameră de hotel.

Doi tineri, un băiat de 24 de ani și o fată de 17 ani, au fost descoperiți decedați într-o cameră de hotel din Sectorul 6 al Capitalei, pe 27 iunie. Conform principalului scenariu al polițiștilor, băiatul ar fi ucis-o pe fată înainte de a-și pune capăt zilelor.

Se pare că fata dorea să se despartă de băiat, iar acesta a convins-o să-l însoțească la hotel. Aici, ea a fost agresată cu cinci lovituri de cuțit în gât și torace, după care băiatul s-a sinucis. Cei doi au fost găsiți îmbrățișați pe patul din camera de hotel, o scenă care amplifică tragedia acestui incident.

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat. În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător,

a anunțat Poliția. 

Cine sunt tinerii decedați?

Alexandra și Marinel sunt din Dâmbovița și ei sunt cei implicați într-o tragedie într-un hotel din Grozăvești. Camerele de supraveghere ale hotelului au captat ultimele imagini cu cei doi în viață. Conform informațiilor disponibile, polițiștii investighează motivul pentru care cei doi au venit să se cazeze la acest hotel și cum a escaladat conflictul dintre ei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă