24 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentFOTO și VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploiești

FOTO și VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploiești

Un ansamblu care include magazine şi alţi operatori economici din Ploieşti a fost cuprins de un incendiu, în această dimineaţă, fiind emis mesaj RO-ALERT din cauza degajărilor mari de fum.

Incendiul, care se manifestă pe circa 200 de metri pătraţi, a izbucnit pe Aleea Chimiei din municipiu, iar datele obţinute până la acest moment arată că nu sunt persoane surprinse în interior, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

În total, intervenim cu 4 autospeciale de stingere, o autoscară, 4 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu 28 de subofiţeri şi 6 ofiţeri. Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare.

ISU Prahova

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă