36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. George Pușcaș, încrezător! "Putem să ne batem cu Olanda"

VIDEO. George Pușcaș, încrezător! „Putem să ne batem cu Olanda”

„Tricolorii” sunt încrezători! Atacantul George Puşcaş a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută în Germania, că el şi colegii săi din naţionala de fotbal a României au demonstrat pe teren, în meciurile de până acum, că pot să se bată de la egal la egal cu Olanda, adversara din optimile de finală ale EURO 2024.

Cred că vom fi pregătiţi la ora jocului de Olanda. Am venit aici să trecem de grupe şi acum ne regăsim într-un moment istoric pentru România. Iar dacă tot am ajuns pe valul acesta incredibil al competiţiei sper să putem continua performanţa aceasta şi să fim pregătiţi pentru un meci mare. Mă simt recunoscător să ajung să joc la o asemenea competiţie cu naţionala României, cu ţara mea, şi să pot să înfrunt unii dintre cei mai buni jucători din lume. Avem încredere că putem să ne batem cu Olanda, am demonstrat asta pe teren. Eu sunt entuziasmat să fiu în teren şi să mă bat de la egal la egal cu orice adversar. Iar acum bucuria pe care o trăim consider că o merităm,

a spus el.

De altfel, el a mai spus că niciunul dintre jucătorii naționalei nu realizează acum importanţa calificării în optimile de finală ale Campionatului European.

Nu cred că acum realizăm cu adevărat ceea ce se întâmplă. Probabil că rezultatele de acum se vor simţi în anii care urmează. Şi probabil ne vom bucura de ele mai încolo, cu trecerea timpului. Calificarea aceasta nu este o palmă pentru cei care ne-au criticat înainte. Lumea iubeşte naţionala, critici şi nemulţumiri vor fi mereu. Cel mai bun răspuns pe care îl puteam da noi era pe teren prin calificarea la EURO şi acum prin această calificare în optimi. Drumul nostru trebuie să rămână constant, iar din critici trebuie doar să învăţăm,

a explicat George Puşcaş.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă