38.1 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSocialJustițieStudentul care și-a incendiat dascălul a fost reţinut pentru tentativă de omor

Studentul care și-a incendiat dascălul a fost reţinut pentru tentativă de omor

După ce un student a primit o notă de care a fost nemulțumit, acesta a luat decizia șocantă de a-și incendia profesorul. Dascălul a suferit vătămări corporale la nivelul piciorului, iar tânărul a fost reţinut pentru tentativă de omor.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 12:30, cu privire la acest incident, iar în scurt timp au ajuns la fața locului.

Potrivit primelor cercetări, studentul a fost nemulțumit de nota pe care ar fi primit-o la un exament, motiv pentru care a decis să se răzbune pe profesorul care l-a evaluat.

În urma incidentului, profesorul ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului.

Nemulțumit de nota obținută

Acum, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța a informat, printr-un comunicat de presă, că procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. În această cauză penală, actele de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța.

„Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 27 iunie a.c., un student, nemulţumit de nota obţinută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Bărbatul de 21 de ani a fost condus pentru audieri şi pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore”, se arată în comunicat.

Ulterior, tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa. El va fi prezentat, vineri, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Este un tânăr în vârstă de 22 de ani, fără antecedente penale și student în anul 3, terminând cu rezultate bune, dar cu toate acestea, acțiunile sale, considerate a fi premeditate, l-au adus în fața justiției pentru tentativă de omor.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă