32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăTechVIDEO Contre dure între Iohannis şi Şereş pe tema Grivco

VIDEO Contre dure între Iohannis şi Şereş pe tema Grivco

Klaus Iohannis, preşedintele PNL şi Codruţ Şereş, fostul ministru al Economiei, s-au contrat, luni seara, într-o emisiune la postul de televiziune B1 Tv.  Fostul lider PC Codruţ Sereş a susţinut că acesta ar fi fost în 2009 la sediul Grivco pentru a discuta cu Dan Voiculescu, în timp ce preşedintele PNL a reafirmat, din nou, că ceea ce spune Sereş sunt lucruri neadevărate, informează Mediafax.

Codruţ Sereş, care a avut o intervenţie telefonică în emisiune, a reamintit faptul că l-ar fi întâmpinat pe Iohannis şi l-ar fi condus la Dan Voiculescu, momentul petrecându-se în toamna lui 2009 la Grivco. El a susţinut că în acea perioadă ar fi negociat şi Crin Antonescu sau Mircea Geoană cu Dan Voiculescu, despre desemnarea ca prim-ministru a edilului de la Sibiu. "Eu m-am întâlnit cu domnul Iohannis când a intrat la Grivco, în hol. Nu înţeleg de ce trebuie să ne ascundem după nişte lucruri şi acum să spunem că nu ştim unde este Grivco".

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/9e724103d6a6af30a29181d938729708/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Klaus a menţionat că această idee a fost folosită pentru prima dată de preşedintele Traian Băsescu, în 2009, pentru a justifica refuzul desemnării sale ca prim-ministru. ”Domnule Sereş, nu ştiţi despre ce vorbiţi. Nici nu ştiţi cine cu cine a negociat. Faptul că m-aţi întâmpinat dumneavoastră la Grivco este pur şi simplu o minciună. V-o spun aşa, direct, în faţă. Nu am fost la Grivco. Niciodată. Nici acum nu ştiu unde e clădirea, dar nici nu mă interesează”.

Sereş a susţinut că în afară de el ar mai fi fost şi alte persoane care l-ar fi văzut pe Iohannis la acel moment. De asemenea, preşedintele PNL a afirmat că de-a lungul anilor s-a mai intersectat cu Dan Voiculescu, ”însă nu a existat niciodată o negociere pentru ceva”.

”A fost o singură dată la mine în vizită, acum cred că vreo 12 ani, când a intrat cu o echipă întreagă de la Antena la mine în birou, nu ştiu ce campanie a fost, să arate că l-a vizitat pe primarul independent al Sibiului. Dar nu a existat niciodată o negociere politică între noi, nu am avut ce împărţi, mai simplu spus”, a mai spus Iohannis.

Ulterior, Sereş a menţionat că la respectiva întâlnire dintre Iohannis şi Voiculescu, din 2009, nu ar mai fi luat parte vreo altă persoană.

 

Cele mai citite

Atenție! Kaufland retrage un produs de la raft, deoarece există suspiciunea de infectare cu Listeria Monocytogene

Retailerul Kaufland a luat decizia de a retrage de pe rafturi un sortiment de file de somn suspectat de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Conform...

Cel puțin 19 răniți în urma atacurilor rusești auspra rețelelor electrice ucrainene

Cel puţin 19 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene produse sâmbătă, au anunţat autorităţile, citate de The Guardian,...

Guvernul Ciolacu Prelungește Plafonarea Prețurilor la Energie până în 2025

Protecția Consumatorilor Români În Fața Volatilității Pieței Energetice Creșterea prețurilor la energie a fost una dintre principalele cauze ale inflației în multe țări. România a...
Ultima oră
Pe aceeași temă