37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiAna-Maria Brânză, mesaj trist, dar realist: Este o reuşită faptul că avem...

Ana-Maria Brânză, mesaj trist, dar realist: Este o reuşită faptul că avem un sportiv calificat, pe floretista Mălina Călugăreanu, la Jocurile Olimpice de la Paris

Fosta campioană olimpică, mondială şi europeană Ana-Maria Brânză a declarat, sâmbătă, că toată lumea trebuie să accepte că pentru scrima românească este o reuşită faptul că are un sportiv calificat, pe floretista Mălina Călugăreanu, la Jocurile Olimpice de la Paris, potrivit agerpres.ro.

„Scrima are un reprezentant la Paris. Simplul fapt că România are juniori extraordinari cu rezultate remarcabile la Campionate Europene şi Mondiale este un bonus. Doar că la seniori trebuie să acceptăm faptul că pentru această ediţie este o reuşită că ne-am calificat şi că nu bifăm un contra-record, ca să spun aşa, adică lipsa scrimei din delegaţia pentru Paris”, a afirmat Ana-Maria Brânză, prezentă la un eveniment organizat de Agenţia Naţională pentru Sport pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Ea are încredere că sportul în care a excelat va reveni printre disciplinele care vor aduce României medalii la următoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice.

„Cu siguranţă veţi revedea scrima românească printre sporturile medaliate la următoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice. Aceşti tineri au fost deja medaliaţii la competiţii internaţionale, iar dacă vom şti cum să avem grijă de ei şi dacă vom putea să le finanţăm calendarul competiţional complet eu am încredere că ei vor fi acolo sus la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028”, a subliniat Ana-Maria Brânză.

TVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

Legendele, prezentul și viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „#Învingătorii”, „#Eroii” și „#Speranțe”. Aceste emisiuni aduc în prim-plan poveștile de succes ale sportivilor români, oferind o perspectivă amplă asupra evoluției și a realizărilor acestora în diverse competiții sportive.

De asemenea, TVR va transmite Jocurile Olimpice Paris 2024, cea mai prestigioasă competiție sportivă internațională, în perioada 26 iulie – 11 august 2024. Acest eveniment va aduce în casele telespectatorilor momente de excitație și emoție, oferindu-le posibilitatea să urmărească performanțele remarcabile ale sportivilor din întreaga lume și să se bucure de spiritul competitiv al Jocurilor Olimpice.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă