24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăTechCezar Ouatu s-a înscris în PSD

Cezar Ouatu s-a înscris în PSD

Cântărețul Cezar Ouatu s-a înscris, miercuri, în organizația PSD Ploiești, acesta afirmând că a luat decizia în mod ”dezinteresat”, informează Agerpres.

”Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme. Această decizie nu a fost peste noapte, nici dintr-un punct de vedere strategic, sau interesat, oportunist. Efectiv este un crez și principiile și spiritul social-democrat de egalitate, șanse, echitate, solidaritate m-au făcut să mă asociez și să aduc un aport cultural, pentru că eu sunt muzician”, a declarat Ouatu.

Acesta a arătat că decizia pe care a luat-o nu a fost una ”pripită” și a intrat în PSD ”de bună voie și nesilit de nimeni”.

Întrebat dacă nu se teme că imaginea sa ar putea avea de suferit prin asocierea cu un partid, el a admis că acest lucru este posibil, arătând totuși că trebuie să se facă o disociere între Cezar Ouatu artistul și membrul de partid.

”Se poate. Depinde de integritatea fiecărui admirator al artistului Cezar Ouatu. Este important să existe o disociere între artistul Cezar Ouatu și membrul de partid al PSD”, a afirmat acesta.

Totodată, fostul reprezentant al României la Eurovision a precizat că este prematur să se gândească la ținta sa politică, arătând că are ”mai multe obiective personale”.

Cele mai citite

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă