22.1 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSocialJustițieCând începe termenul de preaviz?

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată pe site-ul termene.ro.

Potrivit ICCJ, termenul de preaviz începe să curgă din ziua următoare comunicării notificării de preaviz şi se împlineşte în ultima zi a termenului.

ICCJ fusese sesizată de Avocatul Poporului asupra modalității calcul al termenului de preaviz, întrucât instanţele de judecată nu au avut un punct de vedere unitar în această chestiune. Drept urmare, ICCJ a admis un recurs în interesul legii, la solicitarea Avocatului Poporului.

Site-ul termene.ro oferă informații integrate, actualizate în timp real, preluate din peste 15 surse oficiale.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă