Festivalul Antic Tomis, la sfârșitul lunii

Oraşul Constanţa se pregăteşte pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului Antic Tomis din perioada 29-31 august 2014.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

10.08.2014 - 20:58

Oraşul Constanţa se pregăteşte pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului Antic Tomis din perioada 29-31 august 2014. După primele două ediţii, cu peste 6.000, respectiv 15.000 de participanţi de toate vârstele, implicaţi în activităţile evenimentului, Asociatia Litoral - Delta Dunării, organizatorul Festivalului, pregătește o a treia ediţie la care sunt așteptate peste 18.000 de persoane.

Festivalul se va desfăşura şi anul acesta pe o perioadă de trei zile și va avea un program bogat în activităţi: teatru antic, ateliere cu tematică, reconstituiri ale bătăliilor istorice, proiecţii de filme, muzică antică şi dans, degustări de produse autentice şi multe surprize.

Pentru această ediție, ALDD beneficiază de sprijn din partea Primăriei Constanța și de o contribuție din bugetul taxei de promovare colectate în Mamaia și Sat Vacanță. Cu toate acestea, asociația a lansat o campanie de strângere de fonduri în sprijinul acestui eveniment. Acestea vor fi folosite în scopul amenajării taberei antice, realizării de ateliere tematice şi la achiziţionarea elementelor de logistică necesare bunei desfăşurări a tuturor activităţilor. În schimbul donaţiei, susţinătorii din publicul larg vor beneficia de o şedinţă foto cu dacii, romanii și regina Tomiris, în timp ce sponsorii vor beneficia de un pachet de promovare în cadrul festivalului.

 “Festivalul Antic Tomis aflat la cea de-a treia ediţie este,  atât pentru comunitatea locală dar şi pentru Asociaţia noastră, un eveniment de suflet, care atrage mulţi turişti şi o imagine pozitivă, atât de necesară Litoralului românesc. Organizarea evenimentului în staţiunea Mamaia – Parc Tăbăcărie, în  luna august, vrea să arate turiştilor care au ales ca destinaţie de vacanţă litoralul românesc, că, pe lângă mare, plajă, evenimente în cluburi, pot să se transpună şi în atmosfera şi istoria vremurilor de naştere a cetăţii Tomis“, a conchis Corina Martin.

Citește totul despre:

Comentarii