16.3 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Veste proastă pentru fanii lui Atletico Madrid. Joao Felix a suferit o entorsă

Conform medicilor, Joao Felix s-a ales cu o entorsă a ligamentului colateral medial al genunchiului stâng, însă nu a fost menţionată durata absenţei.

Campionatul de fotbal al Spaniei, a cărui reluare a fost autorizată sâmbătă de guvernul de la Madrid, ar putea reîncepe în data de 11 iunie, cu derby-ul oraşului Sevilla, a declarat Javier Tebas, preşedintele La Liga.

Decizia autorităţilor de a permite reînceperea campionatului spaniol în cursul săptămânii care va debuta pe 8 iunie „lasă posibilitatea ca primul meci din La Liga să poată avea loc joi, 11 iunie”, a declarat Tebas pentru postul de televiziune Movistar Plus.

„Ne-am dori ca primul meci să fie derby-ul Betis – FC Sevilla”, a adăugat conducătorul Ligii spaniole, în opinia căruia acest meci ar constitui „un omagiu pentru această revenire a Ligii şi pentru ceea ce s-a petrecut”.

Dacă acest lucru nu va fi posibil, reluarea sezonului ar putea avea loc pe „12, 13 sau chiar 14” iunie, a mai spus Tebas, precizând că data oficială va fi comunicată „la începutul săptămânii viitoare”, la fel ca şi restul programului primelor patru etape din cele 11 care au mai rămas de disputat.

Cluburile spaniole au reluat lunea trecută antrenamentele în grupuri de câte 10 jucători maximum şi se vor putea pregăti cu întregul lor începând cu data de 1 iunie, potrivit preşedintelui La Liga.

Atletico Madrid este momentan pe locul 6, cu 45 de puncte.

Ultima oră
Pe aceeași temă