30.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSportUdrea: Nu s-a mai pus în discuţie subiectul privind premier tehnocrat

Udrea: Nu s-a mai pus în discuţie subiectul privind premier tehnocrat

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a declarat, marţi, că “nu s-a pus în discuţie” subiectul privind premier tehnocrat şi că în partid nu s-a rediscutat despre separarea funcţiilor de prim-ministru şi de preşedinte al PDL, scrie Mediafax.

 

Udrea a fost întrebată dacă s-a discutat despre un premier tehnocrat. “Lucrul acesta nu s-a pus în discuţie. Sunt, au fost mai demult câteva idei venite din societatea civilă, din presă, că poate ar fi o soluţie să se separe cele două funcţii, dar în partid nu s-a rediscutat subiectul acesta”, a susţinut Elena Udrea.

Elena Udrea a fost întrebată dacă a existat vreo sugestie a miniştrilor democrat-liberali ca premierul să nu-şi dea demisia cel puţin până în luna mai.

“Nu s-a discutat nici într-un fel despre demisia premierului, nici într-un fel nu s-a pus în discuţie acest subiect”, a răspuns Elena Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că, dacă moţiunea de cenzură nu trece, România are premier, precizând că subiectul legat de un posibil premier tehnocrat trebuie analizat şi va fi reluat “când va fi cazul”.

Cele mai citite

Avioanele militare ale României se antrenează prin zboruri la înălțimi mici

Avioanele militare ale României se antrenează prin zboruri la înălțimi mici, anunță un comunicat de presă difuzat pe internet de Statul Major al Forțelor...

Primăria Sectorului 6 construiește un spital de 145 de milioane de euro

Primăria Sectorului 6 al Capitalei a semnat un acord de împrumut pe baza căruia va construi un spital de 145,8 milioane de euro. Acordul semnat...

Interviu – Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, soluții pentru atragerea turiștilor străini: ,,Să nu aibă barieră de viză, să aibă zboruri directe”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a declarat într-un interviu pentru R.L. că România ar putea să atragă mai mulți turiști străini prin faptul că ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă