21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportTenisNovak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP de...

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP de la Roma

Novak Djokovic s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins pe britanicul Cameron Norrie, în două seturi, cu 6-3, 6-4.

Djokovic, care luni îi va ceda primul loc în ierarhia mondială spaniolului Carlos Alcaraz, a disputat al 77-lea său meci la Roma, egalând recordul deţinut de Rafael Nadal, pe care îl va depăşi în partida pe care o va susţine în turul următor contra danezului Holger Rune.

Novak Djokovic a atins sferturile de finală la Foro Italico pentru a 17-a oară la rând, câştigând trofeul de şase ori, ultima oară anul trecut.

În alt meci, germanul Alexander Zverev (cap de serie numărul 19), campion la Roma în 2017, l-a întrecut pe americanul JJ Wolf cu 6-4, 7-5 şi va juca în optimi contra rusului Daniil Medvedev.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Erdogan a grațiat șapte generali închiși pentru puciul din 1997 din Turcia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a graţiat şapte generali aflaţi în detenţie pentru rolul lor în puciul din 1997 împotriva primului guvern islamist din...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...
Ultima oră
Pe aceeași temă