23 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape:...

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și trăiască relația departe de ochii curioșilor. Deși sunt împreună de peste 7 ani, aparițiile lor la evenimente mondene sunt rare, iar intimitatea lor este păstrată cu grijă.

Relația lor a trecut cu succes prin diverse încercări, inclusiv distanța și trecerea timpului, demonstrând soliditatea și rezistența ei. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cancan.ro, Andreea Marin a dezvăluit cum s-a adaptat partenerul său la stilul ei de viață. Cu proiecte profesionale care îi ocupă mult timp și fiind cunoscută pentru perfecționismul ei, Andreea a subliniat importanța unei bune înțelegeri între cei doi.

“Nu-ți închipui că el e mai calm. E un om energic, pus pe treabă, ne potrivim foarte bine și în punctul acesta și cred că de aceea suntem și după 7 ani și ceva împreună și construim în continuare”, a declarat Andreea Marin, întrebată care e secretul relației.

Întrebată ce apreciază cel mai mult la partenerul ei de viață, Andreea Marin a declarat: “Statornicia, pentru că e atât de important să simți că ai lângă tine un om pe care vrei să-l susții și care te susține și care îți este aproape chiar și când e departe, cum e cazul acum. El lucrează în străinătate și la începutul relației noastre au fost de asemenea 3 ani în care el era consul pe un alt continent și iată că, prin grijă, prin vorbele bune, prin sprijin concret lucrurile au mers frumos mai departe. E foarte important să fii om de fapt, să-i fii și prieten celuilalt, nu e vorba doar de atracție într-o relație”.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Bacalaureatul continuă cu evaluarea competențelor digitale

Prima sesiunea a examenului de Bacalaureat continuă astăzi cu evaluarea competenţelor digitale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.Elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine, miercuri...

Ucraina, la EURO 2024, cu România, precum PNL în coaliția cu PSD: inexistentă pe teren

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, lucrează din greu să-și contureze o imagine de președinte-jucător, constatând un oaresce dor...

Alegerile anticipate din Franța i-au oferit Londrei titlul de cea mai mare piață de capital, după valoare

Scena politică din Franța, unde vor avea loc alegeri anticipate la finalul lunii iunie, a ajutat Bursa de Valori din Londra să detroneze Parisul...
Ultima oră
Pe aceeași temă