9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSportTenisCristina Dinu, calificată în semifinalele turneului ITF de la Heraklion

Cristina Dinu, calificată în semifinalele turneului ITF de la Heraklion

Tenismena română Cristina Dinu a obținut calificarea în semifinalele turneului ITF de la Heraklion, după abaondonul conaţionalei Anca Alexia Todoni.

Cristina Dinu a beneficiat de abandonul conaţionalei Anca Alexia Todoni (19 ani, 259 WTA), după 36 de minute, la scorul de 5-3 în primul set. Dinu se impusese şi prima lor confruntare, în iunie, la Kursumlijska Banja, cu 3-6, 6-3, 7-6.

A cincea favorită a turneului, Irina Bara, care în weekend-ul trecut a câştigat un turneu W25 la Heraklion, a fost învinsă în sferturi tânăra jucătoare cehă Brenda Fruhvirtova (16 ani, 139 WTA), a doua favorită, cu 6-2, 6-1, după o oră şi 21 de minute.

În semifinale, Cristina Dinu o va înfrunta pe principala favorită, franţuzoaica Diane Parry (21 ani, 109 WTA).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Explozie într-o locuință, din cauza acumulărilor de gaze, cu toate că nu era racordată la rețea și butelia era închisă

Un tânăr de 29 de ani şi două femei, cu vârste de 41, respectiv 64 de ani, au fost transportaţi la spital, cu arsuri...

Primul român mort în Gaza ca prizonier al Hamas

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă în această dimineaţă...

Rusia – Ucraina, ziua 647: Putin și Zelenski, strategii de întărire a armatelor

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care ordonă creşterea cu 15% a numărului militarilor din cadrul armatei, dispoziţie pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă