Simona Halep nu mai joacă la Palermo din cauza restricțiilor legate de pandemia din România

Simona Halep a renunțat să participe la turneul de tenis de la Palermo, din cauza restricțiilor impuse de pandemia din România.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2020 - 16:31

Organizatorii turneului "Palermo Ladies Open" au anunțat că românca Simona Halep a renunțat să participe la această competiție din Italia, din cauza restricțiilor impuse de epidemia de coronavirus din România.

“Simona Halep a decis să nu joace la Palermo. Ne-a fost comunicat de managerul ei, Virginia Ruzici, care ne-a explicat că decizia a fost luată în urma prevederilor anti-Covid pe care Ministerul Sănătății din Italia le-a impus persoanelor care vin din România sau Bulgaria. I-am trimis Simonei Halep un comunicat în care i-am explicat că poate veni la turneu în ciuda acestor restricții, dar staff-ul ei ne-a comunicat ultima decizie, aceea că s-a retras de la turneu, respingând eforturile noastre. Suntem profund dezamăgiți!”, au anunțat organizatorii turneului "Palermo Ladies Open".

Anunțul organizatorilor turneului a fost urmat de un anunț postat, pe Internet, duminică la amiază, chiar de Simona Halep.

Comentarii