22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportPonta: Eu nu mă dezic de Adrian Duicu, nici de Preoteasa

Ponta: Eu nu mă dezic de Adrian Duicu, nici de Preoteasa

”Eu nu mă dezic de Adrian Duicu, nici de Preoteasa. ce să fac, să-i spun și lui Duicu să treacă la PMP?”, a declarat premierul Victor Ponta, luni dimineață, întrebat despre reacția pe care ar trebui s-o aibă PSD-ul privind CJ Mehedinți.

Ponta a mai spus că cei doi au probleme doar pentru că sunt din județul în care PSD-ul stă foarte bine.

Despre protestele față de exploatarea gazelor de șist, Ponta a spus:  "Am văzut ieri – chiar dacă nu a fost foarte mediatizat, eu iau foarte în serios – discuţia despre gazele de şist. A fost o zi de organizare a unor proteste apropos de gazele de şist şi cred că e un alt subiect asupra căruia trebuie să discutăm foarte serios, pentru că trebuie spus «Bun, şi dacă nu avem gaze din producţia internă, de unde le luăm ? Din Rusia». Adică, în contextul actual, cred că orice protest trebuie să aibă un scop şi o finalitate şi cred că o discuţie serioasă pe orice temă e utilă".

Peste 350 de persoane au participat, duminică după-amiază, în municipiul Vaslui, la un marş de protest faţă de gazele de şist, manifestanţii scandând lozinci împotriva clasei politice şi a firmei care desfăşoară activităţi de explorare a gazelor de şist în judeţ, conform Mediafax.

Peste 300 de oameni s-au adunat, începând cu ora 14.00, în Piaţa Civică din Vaslui, scandând "Jos Băsescu, Ponta şi Antonescu", "Afara, afară, cu Chevronul din ţară", "Refuz, rezist, gazelor de şist".

De asemenea, o parte dintre liderii protestatarilor au ţinut discursuri, susţinând că explorarea gazelor de şist este un pericol pentru mediu.

Cele mai citite

Ciolacu subliniază că el va decide cine va fi comisarul european din partea României și nu Iohannis

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că atributul desemnării comisarului european este al primului ministru, dar precizează că va avea discuţii şi în coaliţie şi cu...

Un băiat de 19 ani a intrat peste o femeie de 30 de ani şi fiica ei şi a încercat să violeze fata de...

Un incident șocant a avut loc în comuna Izvoare din județul Dolj, unde un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut și...

Liderii G7 avertizează dur China să nu mai sprijine Rusia: “permite” războiul acesteia în Ucraina

Sprijinul acordat de China Rusiei "permite" războiul acesteia în Ucraina, au avertizat vineri liderii celor mai avansate economii ale lumii, într-o înăsprire a tonului...
Ultima oră
Pe aceeași temă