33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportNechifor (PSD): În comunicarea cu electoratul Băsescu foloseşte limbajul non-verbal dând palme

Nechifor (PSD): În comunicarea cu electoratul Băsescu foloseşte limbajul non-verbal dând palme

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, la Gura Humorului, la Tabăra de vară a organizaţiei, că preşedintele Traian Băsescu foloseşte limbajul non-verbal în comunicarea cu electoratul, ultimul mesaj fiind transmis prin palma dată unui avocat bucureştean, potrivit Mediafax.

Nechifor a făcut declaraţia în contextul în care le-a vorbit tinerilor din PSD Suceava despre comunicarea politică şi modul în care sunt transmise mesajele către electorat.

El a arătat că un mod de comunicare este cel non-verbal şi a exemplificat cu incidentul despre care presa a relatat că a fost implicat preşedintele Traian Băsescu pe litoral.

“Cea mai reuşită manieră de a comunica non-verbal cu electoratul a preşedintelui Traian Băsescu este palma dată peste faţă celor din public”, a spus Nechifor.

El le-a mai spus tinerilor din PSD Suceava că electoratul din România este în permanenţă manipulat verbal şi non-verbal de actuala putere de dreapta şi le-a reamintit acestora că în campania electorală prezidenţială susţinătorii candidatului PSD erau acuzaţi de comunism.

“Câţi dintre voi eraţi născuţi în vremea comunismului? Nici eu nu am prins decât o mică perioadă din viaţă în perioada comunistă”, a spus Nechifor.

Luni, avocatul Dan Chitic, despre care Administraţia Prezidenţială afirma că i-a adresat injurii şefului statului în noaptea de vineri spre sâmbătă la Neptun, declara pentru Mediafax că a fost lovit de preşedinte, care i-ar fi dat “un dos de palmă”, şi susţinea că nu exclude varianta de a depune o plângere împotriva lui Traian Băsescu.

Incidentul a fost relatat, luni, de site-ul cotidianul.ro. La câteva ore, Administraţia Prezidenţială a dat publicităţii un comunicat de presă în care susţinea că vineri seară, la Neptun, “o persoană cu manifestări agresive a adresat injurii preşedintelui României, fără a exista însă un contact fizic între aceasta şi şeful statului”, punct de vedere susţinut şi de SPP.

Avocatul apare ca fiind asociat într-o firmă cu Sorin Roşca Stănescu, însă neagă o relaţie apropiată cu acesta.

Cele mai citite

România – Ucraina, scor 3-0. Debut de excepție la EURO 2024

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria...

Un autocar și un autocamion din Ucraina s-au ciocnit în județul Constanța. Autocarul transporta copii ucraineni în Bulgaria

Un autocar și un autocamion, ambele din Ucraina, s-au ciocnit în județul Constanța, în noaptea de duminică spre luni, 16 spre 17 iunie 2024. Accidentul...

România – Ucraina, scor 3-0. Debut de excepție la EURO 2024

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria...
Ultima oră
Pe aceeași temă