22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportFotbalDerby de titlu, în a doua zi de Paște. FCSB, ultima speranță...

Derby de titlu, în a doua zi de Paște. FCSB, ultima speranță de a detrona echipa “Regelui”. Formația lui Becali, dată favorită. Care sunt cotele

O înfrângere în fața Farului, la București, în a doua zi de Paște, ar lăsa echipa lui Gigi Becali doar cu șanse teoretice la titlu.

Casele de pariuri dau FCSB ca favorită în derby-ul de titlu cu Farul Constanța.

O victorie a roș-albaștrilor are cota 2.

O victorie a Farului ar putea face fericiți mulți pariori, fiind cotată cu 3,9.

O remiză în partida ce se va disputa pe Arena Națională are cota de 3,5.

Egalul ar fi un rezultat favorabil pentru CFR Cluj, care, cel puțin teoretic, are o partidă mai facilă, în fața celor de la Sepsi, ocupanta ultimului loc în playoff-ul Superligii, dar care vine după un succes în fața Rapidului.

O victorie a constănțenilor la București ar duce trupa lui Gheorghe Hagi la 8 puncte în fața FCSB, cu doar 6 etape rămase de disputat.

În schimb, o victorie a formației bucureștene în derby, complică serios situația în fruntea clasamentului.

Farul este formația care a marcat cele mai multe goluri în playoff, 6, cu două în plus față de FCSB, CFR și Universitatea Craiova.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că va discuta cu jucătorii săi înainte de partida contra Farului.

„Nu vorbesc despre asta pentru că, dacă nu o bați pe Farul, pe Național Arena, cazi la tine, atunci ce pretenții să ai? Ce să cauți la titlu? Du-te, tată, stai acasă și vezi de treaba ta. Farul e o echipă, are un motivator, un stăpân, un pastor, care nu știu ce le zice, dacă sunt cei mai buni, dar băi, chiar le-a intrat în cap că-s cei mai buni.  Le spune: ‘Voi sunteți cei mai buni, sunteți cei mai buni!’, așa ar trebui să mă duc și eu să le zic, dar nu am timp. Asta trebuie să fac eu. O să mă duc și eu acum, înainte de meci și o să le spun că sunt cei mai buni, ca să înțeleagă că sunt cei mai buni, să nu mai intre cu frică pe teren, că au avut emoția”, a afirmat Becali, citat de sport.ro.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă