16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Craiova și CFR Cluj, remiză cu goluri în Bănie

Universitatea Craiova și CFR Cluj, remiză cu goluri în Bănie

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, duminică seara, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

Trupa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 69 prin Lovro Cvek, cu o lovitură de cap, după o aruncare de la margine.

Oltenii au egalat trei minute mai târziu, prin bosniacul Elvir Koljic, abia introdus pe teren de antrenorul Eugen Neagoe.

Gazdele au cerut penalty la un duel în careu între Claudiu Petrila şi Basilio Ndong, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat lovitura de pedeapsă şi nici arbitrajul video nu a semnalat ceva.

Universitatea a dominat autoritar finalul partidei şi a trecut pe lângă golul victoriei. Portarul Simone Scuffet a respins şutul lui Alexandru Cîmpanu (85), din marginea careului, acelaşi Scuffet a salvat situaţia la torpila trimisă de Gjoko Zajkov de la aproape 30 de metri (90+1), iar Raul Silva a reluat din voleu în bară din marginea careului (90+1).

Cele două echipe şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, fiecare câştigând cu 2-0 pe teren propriu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Încă o ediție a Eurovision cu scandal. Reprezentantul Olandei a fost exclus

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, după o plângere a unui membru al echipei de producţie, au...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă