30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportElena Udrea CANDIDEAZĂ la ŞEFIA PDL. Vezi reacţia lui Blaga

Elena Udrea CANDIDEAZĂ la ŞEFIA PDL. Vezi reacţia lui Blaga

Elena Udrea şi-a anunţat, marţi, candidatura la preşedinţia PDL.

“Cred că experienţa de peste opt ani sunt suficiente pentru a dovedi că mă pot lupta cu Ponta, cu Antonescu”, a declarat Elena Udrea.

Deputatul a mai precizat că îşi doreşte să aducă pentru partidul democrat-liberal un proiect viu prin care să poată lupta cu abuzurile USL şi prin care să readucă PDL în rândul partidelor de top.

“Cred că pot să vin cu un proiect prin care să redevenim un partid care din opoziţie se luptă cu abuzurile USL (…), un proiect care să aducă între noi electoratul de centru-dreapta, un electorat care vrea să vadă un PDL activ în opoziţie”, spus Elena Udrea.

“Îmi doresc ca în proiectul PDL să intre toţi cei care îşi doresc ca PDL să revină în rândul partidelor de top”, a adăugat deputatul.

“Candidez pentru PDL, nu împotriva cuiva”, a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea a afirmat, de asemenea, că atuurile care o vor ajuta în competiţia pentru şefia PDL sunt energia şi experienţa:  “mă consider un om de bună-credinţă, cu foarte multă energie, cu experienţă în lupta pentru partid, care este capabilă să facă o echipă puternică pentru PDL”.

Contracanditatul Elenei Udrea la conducerea PDL, Vasile Blaga şi-a exprimat opinia despre candidatura deputatului într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

“Este foarte bine că candidează, că am un contracandidat la şefia PDL. Vom avea competiţie în partid. Eu cred că este foarte bine pentru că partidul trebuie să-şi stabilească poziţia politică de anul viitor. Trebuie să trecem de la această gestiune de criză de după alegeri şi să reconstruim partidul. E posibil să mai avem doi candidaţi pentru acest post”, a precizat Vasile Blaga.

Cele mai citite

BACALAUREAT 2024. Luni are loc proba de limba și literatura română 

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română -...

Românul ucis în Congo, Cosmin Samolinschi, avea doar 22 de ani

O tragedie a avut loc în Congo. Un cetățean român, Cosmin Samolinschi (22 ani), a fost ucis, iar alți doi români au fost răniți. Un...

Elena Lasconi își anunță candidatura la șefia USR

Elena Lasconi, primarul reales din Câmpulung, și-a anunțat candidatura la șefia USR, după ce în prealabil a spus că vrea să se asigure că...
Ultima oră
Pe aceeași temă