3.4 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSportDragnea: Geoană şi-a bătut joc de partid

Dragnea: Geoană şi-a bătut joc de partid

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Mircea Geoană “şi-a bătut joc de întreg partidul, un partid care i-a oferit şansa să conducă România” prin declaraţiile lui privind motivul vizitei la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu de dinainte de alegerile prezidenţiale, scrie NewsIn.

Dragnea a comentat situaţia lui Mircea Geoană în interiorul PSD, afirmând că, deşi a fost un susţinător al lui Mircea Geoană, acum nu îl mai interesează minic din ceea ce face fostul preşedinte al PSD.

„Nu mă interesează unde va pleca Mircea Geoană sau dacă va pleca. Domnul Geoană a ratat o uriaşă şansă să tacă. Pentru mine, personal, Mircea Geoană este o mare dezamăgire. Acum aflăm că domnul Geoană s-a dus la Vîntu ca să fure examenul. Prin declaraţiile sale şi-a bătut joc de întreg partidul, un partid care i-a oferit şansa să conducă România”, a declarat Liviu Dragnea.

Secretarul general al PSD a mai spus că foarte curând forurile de conducere ale PSD vor lua în discuţie situaţia generată prin declaraţiile lui Mircea Geoană şi vor adopta măsuri în consecinţă. Întrebat dacă Mircea Geoană va fi exclus din partid sau dacă se va propune înlocuirea lui din funcţia de preşedinte al Senatului, Liviu Dragnea a spus că acest lucru va fi hotărât în urma dezbaterilor din partid, dar că măsura care va fi luată va fi una „clară şi serioasă”.

„Vom analiza serios consecinţele afirmaţiilor şi acţiunilor lui care vin în contradicţie cu PSD şi vom lua măsuri în consecinţă. PSD i-a oferit lui Mircea Geoană şansa de a conduce ţara asta şi el şi-a bătut joc de ea. În momentul în care în România se construieşte un stat autoritar, Mircea Geoană atacă PSD, un partid care i-a oferit totul”, a încheiat Dragnea.

Cele mai citite

Vrei să devii trainer în domeniul în care ești specialist? Înscrie-te la cursul Aprendis

Pentru foarte mulți profesioniști într-un domeniu, trainerul reprezintă principala influență; omul care îi șlefuiește și îi pregătește să facă față tuturor provocărilor profesionale la...

Frigul lasă urme vizibile asupra părului, pielii și chiar a… dinților

În perioadele de trecere de la toamnă la iarnă, cu scăderea bruscă a temperaturii, părul, pielea, dar și dinții au de suferit. Părul Frigul...

28 noiembrie, ziua cea mare a Bucovinei! Se împlinesc 105 ani de la unirea cu țara

1918 a fost un an deosebit. România a fost la un pas să dispară ca stat, dar a terminat să fie mai mare...
Ultima oră
Pe aceeași temă