11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Cu cine ar putea juca Simona Halep în turul al treilea la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de tenis de la Stuttgart, după o victorie muncită împotriva Magdalenei Rybarikova. Slovaca şi-a adjudecat primul set cu 6 la 4, apoi a condus cu 2 la 1 şi break avantaj, dar Simona Halep a reușit să revină în joc și să câștige partida.

În turul următor, Simona Halep ar putea să o întâlnescă chiar pe sportiva cu care spunea că ar dori să nu joace la Stuttgart.

Simona Halep o va întâlni în faza următoare pe câştigătoarea meciului dintre Laura Siegemund, locul 100 WTA şi Coco Vandeweghe, locul 16 WTA. Partida dintre cele două se va desfășura joi, după ora 14:30, ora României.

Laura Siegemund este jucătoarea care a eliminat-o pe Simona la ultimele două ediții de la Stuttgart.

„Sper ca în turul urmator să nu o întâlnesc din nou pe Laura Siegemund, pentru că ar fi al treilea an la rând când s-ar întampla asta”, a spus Simona Halep la conferința de presă.

În 2017, Halep a ajuns până în semifinale la Stuttgart, fiind eliminată de sportiva germană Laura Siegemund, care a şi câştigat apoi turneul. Dacă Laura Siegemund o învinge pe Coco Vandewege, Simona are astfel ocazia să-și ia revanșa.

Ultima oră
Pe aceeași temă