30.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSportCrin Antonescu: Nu se pune deocamdată problema unei alianţe cu PC

Crin Antonescu: Nu se pune deocamdată problema unei alianţe cu PC

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat sâmbătă, la Suceava, că are relaţii civilizate şi corecte cu Partidul Conservator, dar nu se pune, deocamdată, problema unei alianţe cu această formaţiune politică, potrivit Agerpres.

Antonescu a spus că trebuie să existe în cadrul opoziţiei, mai ales în cadrul opoziţiei, raporturi eficiente şi că îşi doreşte astfel de relaţii şi cu PSD.

”Avem de făcut nişte lucruri pe care nu le putem face decât împreună. Datoria noastră este să le facem. Le facem”, a spus Antonescu, adăugând că pentru asta trebuie ”să înţelegem fiecare cine suntem, să nu ne credem altceva decât suntem”.

Crin Antonescu a ţinut să sublinieze, făcând aluzie la PSD, că nu e cazul ca PNL să primească ”lecţii de rezistenţă împotriva lui Traian Băsescu” şi de ”unitate a opoziţiei”.

Antonescu a dezavuat ”insinuările” PSD conform cărora PNL ”ar primejdui unitatea opoziţiei” şi că ar face ”pe sub mână” tratative cu PDL sau cu Traian Băsescu, reamintind că PSD a fost acela care ”la prima chemare” a lui Traian Băsescu, în toamna anului 2008, a acceptat să facă guvern cu acesta şi că uită consecvenţa, corectitudinea şi coerenţa PNL când a sprijinit candidatul PSD la preşedinţia României în turul doi din 2009.

Cele mai citite

Halla Tómasdóttir, noul președinte al Islandei

Femeia de afaceri și investitoarea în vârstă de 55 de ani, Halla Tómasdóttir, este noul președinte al Islandei. Tómasdóttir a învins-o pe, Katrin Jakobsdottir, un...

VIDEO. Pompierii se luptă de peste 15 ore cu un incendiu din localitatea Sălcioara

Echipajele de pompieri din Vaslui sunt angrenate într-o operațiune de lichidare a unui incendiu izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o hală...

Autoritatea Vamală Română alocă peste 6,6 milioane de lei pentru servicii de transport aerian

Autoritatea Vamală Română (AVR) alocă peste 6,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, urmând să...
Ultima oră
Pe aceeași temă