Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aur pentru România la Campionatul European de canotaj

Delegaţia României a obţinut încă o medalie de aur la Campionatele Europene de Canotaj, prin echipajul masculin de 4 rame, format din Ştefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Ţigănescu.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.08.2018 - 14:32

Tot sâmbătă, echipajul feminin de dublu rame, format din Mădalina Beres şi Denisa Tîlvescu, a câştigat medalie de aur la Campionatul European de canotaj de la Glasgow.

România a mai obţinut argintul la femin patru rame (W4-), prin Roxana-Georgiana Parascanu, Mădălina Hegheş, Mădălina-Gabriela Caşu şi Iuliana Buhuş.

Echipajul format din Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă a obţinut medalia de bronz la dublu rame masculin, sâmbătă, la Campionatul European de canotaj de la Glasgow.

Cozmiuc şi Tudosă au fost devansaţi de sportivii din Croaţia (aur) şi Franţa (argint).

 

Comentarii

loading...