25 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSportAntonescu: PNL vrea ca Parlamentul să decidă conducerea interimară a TVR

Antonescu: PNL vrea ca Parlamentul să decidă conducerea interimară a TVR

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că PNL nu îl poate împiedica pe primul ministru să dea o ordonanţă de urgenţă privind conducerea interimară a TVR, dar aceasta nu va fi semnată de miniştrii PNL.

El a precizat că PNL optează pentru numirea de către Parlament a conducerii interimare a TVR, şedinţa de plen reunit putând să aibă loc vineri.

Antonescu a mai spus că, având în vedere că Rareş Bogdan nu este agreat de PSD, liberalii vor face o nouă propunere.

Preşedintele PNL comentat boicotul PSD la votul din plenul reunit pentru Rareş Bogdan, spunând că Victor Ponta “a pierdut controlul” asupra partidului.

“Mi-am exprimat convingerea că este o situaţie temporară, pentru că e reconfortant să ştii că partenerul tău are control asupra propriului partid. L-am îmbărbătat din acest punct de vedere”, a continuat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, miercuri, de ziarişti, dacă se va împăca cu Victor Ponta, liderul liberal replicând: “Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!”.

Totodată, Crin Antonescu a susţinut în continuare necesitatea numirii unui purtător de cuvânt al USL.

Cele mai citite

Ministrul Apărării, despre sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Sprijinul "ferm" pentru state precum Ucraina şi Republica Moldova şi o abordare cuprinzătoare a securităţii în regiunea Mării Negre sunt "esenţiale", pe termen scurt...

DGA și mascații au descins la Râmnicu Sărat! Acuzații de corupție

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale al IPJ Buzău, au...

Gabriela Firea vrea investiții mai mari în Cultura Capitalei

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat vineri că şi-ar dori să se aloce fonduri mai mari din bugetul municipalităţii pentru Cultură,...
Ultima oră
Pe aceeași temă