24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Primele imagini care surprind momentul asasinării lui Nemțov

VIDEO. Primele imagini care surprind momentul asasinării lui Nemțov

Camerele de supraveghere video de pe strada pe care care a fost asasinat liderul opoziției ruse, Boris Nemțov, au surprins momentul atacului.

Înregistrarea prezintă momentul căderii lui Boris Nemţov, după cea fost împuşcat. Imaginea se derulează foarte rapid, iar câmpul de vedere a fost închis imediat de un camion.

Camerele de supraveghere video de pe strada pe care care a fost asasinat liderul opoziției ruse, Boris Nemțov au surprins momentul atacului.

 

În imagini se vede cum ucigaşul a mers în spatele lui Nemţov, la 50 de metri depărtare, iar după ce a tras spre opozantul rus, s-a urcat într-o maşină care a staţionat în imediata apropiere de locul crimei.

Citește și: Lider cecen: Suspectul în cazul asasinatului lui Nemțov, un bărbat ”extrem de credincios”

Tribunalul Basmannîi, din Moscova, a dispus, duminică, arestarea a cinci persoane acuzate de implicare în asasinarea politicianului rus de opoziţie Boris Nemţov.

Judecătorul a decis ca Ramzan Bahaiev, Tamerlan Eskerhanov, Şagit Gubaşev, Anzor Gubaşev şi Zaur Dadaiev să fie plasaţi în arest, conform agenţiei RIA Novosti, citată de portalul Sputnik.

Singurul care a pledat vinovat este Zaur Dadaiev. Eskerhanov a declarat în faţa instanţei că nu este implicat în asasinarea lui Boris Nemţov, precizând că are alibi. Eskerhanov, Bahaiev şi fraţii Şagit şi Anzor Gubaşev au pledat nevinovat.

Citește și: Ce investigații făcea Boris Nemțov, înainte de a fi ucis

Boris Nemţov, în vârstă de 55 de ani, unul dintre cei mai vehemenţi critici ai preşedintelui rus Vladimir Putin, a fost împuşcat mortal pe 27 februarie, în timp ce se plimba pe un pod din apropierea Kremlinului cu prietena sa, fotomodelul ucrainean Anna Duriţkaia, în vârstă de 23 de ani. 

Cele mai citite

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...

Începe renumărarea voturilor la două secții din Sectorul 2

La două secții de votare din Sectorul 2 al Capitalei începe acțiunea de renumărare a voturilor, în urma alegerilor desfășurate în ziua de duminică,...

Banca Mondială finanțează proiecte medicale, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Ciolacu

Banca Mondială finanțează în România proiecte medicale, de învățământ, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului...
Ultima oră
Pe aceeași temă