18.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecialVIDEO: O femeie de 99 de ani, trezită din somn de un...

VIDEO: O femeie de 99 de ani, trezită din somn de un animal exotic care dormea în braţele ei

O femeie de 99 de ani din Miami a avut parte de un şoc, după ce a descoperit un animal exotic, lung de 60 de centimetri, dormind în braţele ei, informează CNN.

La rândul lui, bizarul animal s-a speriat de ţipătul femeii şi a fugit în podul casei ei. Bătrâna a apelat la ajutorul unei prietene de familie care are experienţă de lucru cu animalele exotice, pentru a captura vietatea. Astfel, Cathy Moghari a identificat animalul ca fiind din specia kinkajou.

Pentru capturarea lui, Moghari a declarat că a căutat pe Google un videoclip în se aud sunete emise de aceste animale, astfel încât să “îl păcălească”. După ce animalul a ieşit din pod, ea l-a ademenit cu cireşe şi l-a pus într-o cuşcă.

În următoarea dimineaţă, Centrul medical pentru animale exotice South Dade Avian a luat în grijă micul kinkajou, unde medicii i-au verificat starea de sănătate.

“Animalul, în vârstă de cinci ani, a trebuit tranchilizat, pentru că era speriat”, a declarat medicul veterinar Don Harris.

După ce povestea animalului a ajuns în presă, stăpânul animalului, Ray Fernandez, a contactat centrul medical. Potrivit acestuia, micul kinkajou, numit Banana, a ieşit din casă, din cauza neglijenţei unor rude. 

Kinkcajou sunt animale sunt nocturne şi petrec majoritatea timpului în copaci. Deşi este un animal timid, poate reprezenta un pericol pentru cei ce îl ameninţă, din cauză că are dinţii ascuţiţi. În Statele Unite, posesorii de animale din această specie au nevoie de un permis special.

 

Cele mai citite

Du-te vino cu punctul de amendă. Deși suntem țara cu cei mai mulți morți, amenzile sunt nesemnificative

Guvernul face cadou șoferilor menținerea punctului de amendă la nivelul actual, deși acesta ar trebui să crească de la 1 iulie, în ciuda faptului...

Guvernul declară război total evaziunii fiscale

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că se demarează un Program Multianual de Modernizare și Dezvoltare a Infrastructurii Vamale până în 2030. Aceste măsuri sunt...

Europol anunță o acțiune la scară globală împotriva propagandei teroriste online

Organizația europeană Europol anunță derularea cu succes a unei campanii "la scară globală" împotriva propagandei teroriste online. Campania a inclus două "acțiuni majore" care s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă