32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiRafael Nadal a declarat forfait la Wimbledon. Ce obiectiv are „regele zgurii”

Rafael Nadal a declarat forfait la Wimbledon. Ce obiectiv are „regele zgurii”

Rafael Nadal a confirmat că nu va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care se va desfășura în perioada 1 iulie – 14 iulie, pentru a putea pregăti participarea la Jocurile Olimpice.

Legenda spaniolă a declarat că va lua startul la turneul de la Bastad, care va avea loc în perioada 15-21 iulie, cu puțin timp înainte de startul competiției de tenis de la Jocurilor Olimpice.

În conferinţa de presă de după meciul de la Roland Garros am fost întrebat despre programul meu de vară şi de atunci mă antrenez pe zgură. Ieri s-a anunţat că voi juca la Jocurile Olimpice de vară de la Paris, ultimele mele Jocuri Olimpice

a scris Nadal pe reţelele de socializare

Ca să mă pregătesc pentru Jocurile Olimpice, voi disputa turneul de la Bastad, Suedia. Un turneu pe care l-am jucat la începutul carierei mele şi în care m-am simţit foarte bine atât pe teren, cât şi în afara lui

a spus ibericul

Competiţia de la Bastad va avea loc în perioada 15-21 iulie, iar Jocurile din capitala Franţei vor începe pe 26. Turneul olimpic se va desfăşura pe terenurile de la Roland Garros, unde Nadal a câştigat 14 titluri.

Nadal are două medalii olimpice de aur, în proba de simplu, în 2008, şi în cea de dublu în 2016.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă