32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăVideo Clotilde Armand și soțul ei au participat la protestul din Piața...

Video Clotilde Armand și soțul ei au participat la protestul din Piața Victoriei

Susținători ai lui Clotilde Armand au organizat joi seara un protest cerând respectarea legii. Manifestația USR are loc în Piața Victoriei, după ce protestatarii au trecut anterior și pe la sediul Autorității Electorale Permanente.

Clotilde Armand și soțul ei s-au alăturat protestului din Piața Victoriei. Manifestanții susțin că există suspiciuni de fraudă în alegerile din Sectorul 1 și cer renumărarea voturilor, după ce candidatul PNL, George Tuță, a câștigat cu o diferență de peste 600 de voturi. După ce au protestat în fața sediului AEP, participanții au mărșăluit pe Calea Victoriei până în fața Guvernului.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă