int(900477)
32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalȘoc în Germania! Edin Terzic a demisonat de la Borussia Dortmund

Șoc în Germania! Edin Terzic a demisonat de la Borussia Dortmund

Edin Terzic, antrenorul care a dus-o pe Borussia Dormund în finala din acest an a Ligii Campionilor, a demisionat din funcție.

Decizia antrenorului german vine la mai puțin de două săptămâni de la finala Ligii Campionilor, pierdută cu scorul de 0-2 în fața celor de la Real Madrid.

„Dragi suporteri ai Borussiei, cu durere vreau să vă spun că azi am decis să mă despart de BVB. A fost o onoare uriaşă să conduc această imensă echipă la victorie în Cupa Germaniei (2021) şi recent în finala Ligii Campionilor”, a transmis Terzic.

Terzic a cucerit Cupa Germaniei cu Borussia în 2021, ca antrenor interimar, iar în 2023 a pierdut titlul în Bundeliga în ultima etapă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă