15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Noul Porsche Panamera, la teste aproape de Nurburgring. Imagini spion cu...

VIDEO. Noul Porsche Panamera, la teste aproape de Nurburgring. Imagini spion cu berlina germană

Porsche a scos deja la teste noua generație a berlinei cupe Panamera, care anul viitor va avea parte de lansarea în premieră mondială. Modelul german a fost surprins în apropiere de celebrul circuit de la Nurburgring.

Producătorul auto german se pregătește de lansarea celei de a doua generații a lui Panamera, model apărut pentru prima dată în 2009, după care a primit un facelift de mijloc de generație în 2011. Modelul camuflat, surprins de camerele video, dezvăluie câteva din trăsăturile viitoarei berline.

Aspectul exterior nu pare să fi avut de suferit, cu toate că formele sunt ceva mai ascuțite, iar la nivelul spatelui au apărut blocuri optice noi, asemănătoare cu ale sportivei 911. Întreg spatele mașinii pare să amintească foarte mult de legendarul 911, mai ales că și aripile sunt acum mai proeminente.

Citește și Porsche a lansat cel mai performant vehicul electric din istorie. Rival de temut pentru Tesla

Modificări importante vor avea loc la compartimentul tehnic, modelul primind noi motorizări. Versiunea de bază va fi propulsată de un V6 de 2,9 litri, cu 420 CP, alte versiuni mai puternice fiind un V6 de 3,6 litri, cu 500 CP (Panamera S/4S) și un V8 turbo. Modelul turbo, care va dezvolta 600 CP, va fi prima mașină cu turbopropulsoare electrice. S E-Hybrid își va continua existența, cu toate că modelul ar urma să devină și mai verde decât în prezent.

Viitorul Panamera este unul dintre cele mai vânate modele de către cei care se ocupă cu imaginile spion. Cu toate acestea modelul pare să fi fost filmat chiar de persoane din interiorul concernului Volkswagen.

Porsche a prezentat la Frankfurt unul dintre cele mai promițătoare concepte ale salonului auto, Mission E, primul supercar electric. 

Cele mai citite

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...

Mircea Geoană susține că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din Europa

Sâmbătă, la Congresul Studenților din România, desfășurat la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut o declarație tranșantă privind sistemul...
Ultima oră
Pe aceeași temă