30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia LEU, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia LEU, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend nativii Leu vor petrece ceva timp cu prietenii, poate vor iesi din oras la o scurta “incalzire” undeva la munte, inainte de petrecerile consacrate de sarbatorile de iarna. Nu de altceva dar Leii nu se simt bine daca nu sunt anturati de prietenii cei mai buni, iar daca se poate sa fie si cu cat mai multi, asta trecand peste opinia partenerului, care poate ar mai vrea sa duca o viata ceva mai domestica, mai calma, mai odihnitoare in caldura caminului, nu sa fie alergat de Leul mereu plin de energie, fara sa mai vorbim despre cheltuielile aferente fiecarei escapade de acest gen.

Sigur ca totul se va atenua cand incepe o noua saptamana de lucru, iar cand nativul despre care vorbim face ceea ce nu-i place se declara puternic marcat de oboseala, pentru ca el nu este obosit in realitate decat atunci cand face lucruri care nu-i plac sau nu-i convin. Pentru ca este sfarsit de an, trebuie sa incheie o serie de situatii, sa faca verificarile de rigoare, unele dintre ele se pot lasa si cu deplasari in provincie, cu tot felul de neplaceri legate de drumul lung de intalnirile cu subalternii ce mereu se aseaza de-a curmezisul numai si numai sa-l innebuneasca pe nativul Leu. Sta cu telefonul lipit de ureche, cu mana pe laptop, conectat la sefii din centrala sa dea informatiile de ultima ora, nu de alta dar ca sa faca totul ca la carte, sa se simta utili si cat mai aproape de terminarea obligatiilor de serviciu.

Nu va trece mult si va intra in normalul pe care-l asteapta, dar nu asa cum li se infatiseaza. Poate tocmai ca este o perioada de bilant, se vor gandi la viata lor personala si nu vor intelege de ce altora le este sau cel putin asa pare ca le este mai usor, avansarile sunt mai usoare si mai rapide, prestigiul si admiratia se castiga mai usor si mai rapid, si altele de acest gen, astfel ca vor cadea pe ganduri angajand un dialog interior pentru a se intelege mai bine, dar si cu perspective de a depasi situatia cu un sentiment de dezamagire. Daca traiti asa ceva nu ezitati sa va sunati parintii, rudele cele mai apropiate, poate chiar si copiii, cei mai impatimiti fani, pentru ca ei sunt singurii care va pot scoate din starea de usoara deznadejde in care ati cazut.

Relatia cu partenerul este si ea marcata de starea dvs. interioara si nu este exclus sa nu reusiti sa vedeti partea profunda a situatiei care vi se cere, care vi se prezinta. Dvs. va sare in ochi ambalajul nefiind atent la continut, iar de aici nu este exclus sa apara unele tensiuni care trebuie sa le presupuneti ca si partenerul le traieste intens, deci se vor depasi mai greu. Sanatate – ceva alarme din partea familiei, bani – sunteti stransi la punga.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Ucraina a atacat teritoriul Rusiei cu rachete americane

Rusia pregătește a doua fază a ofensivei împotriva Ucrainei pe direcția Harkov și adună mari unități militare în zonă, a declarat comandantul Forțelor Ucrainene,...

Andrei Rublev, eliminat de la Roland Garros. Rusul și-a pierdut cumpătul

Eliminarea lui Andrei Rublev în turul al treilea de la Roland Garros a fost una dintre surprizele majore ale turneului de tenis. Rusul, clasat...

Alegeri istorice în Mexic. O femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția de președinte

Pe 2 iunie, mexicanii își vor alege viitorul președinte într-o cursă istorică în care o femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția supremă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă