15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia GEMENI, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Gemenii au ceva probleme referitor la comunicare, ei incercand, in dorinta de a se apara de diverse intruziuni in propria lor viata, sa-si ridice un paravan in calea tuturor celor cu care vin in contact. Asta se va intampla indeosebi pe sambata, dar nu este exclus sa apara si duminica pana la pranz. Nu aveti nimic de ascuns, nu intrati intr-o astfel de categorie, dar parca sunteti mai rebeli ca altadata, asa ca indiferent cine va acroseaza, dvs. puneti “talpa”. Sigur, pe moment nu veti simti urmari deosebite, dar daca nu comunicati dupa cum va cere viata cel putin la acest moment, ceva care are iz de dezastru ar putea aparea in viata dvs.

Este vorba despre ruperea unor relatii la care tineti sau de care depindeti, este vorba despre rejectarea dvs. din unele colective unde pana acum credeati ca va este locul cel mai potrivit. Incercati sa fiti mai maleabili si sa nu dati frau liber acestui spirit de fronda, mai ales ca sunteti recunoscuti prin comunicativitatea dvs. proverbiala.

In primele zile ale saptamanii de lucru sunteti un pion de baza in sectorul in care activati, in plus puteti spune chiar ca altul ca dvs. nu se mai gaseste. Acesta este si motivul pentru care incercati unele mici speculatii referitoare la negocierile privind salariul, dar cum acum nu este momentul potrivit, va treziti ca vorbiti in zadar, totul va fi o pierdere de vreme indiferent de ceea ce vi s-a promis.

In gandul dvs. apare o idee a schimbarii locului de munca, ceea ce nu ar fi rau, mai ales ca apar semnale de restrangere a activitatii firmei la care activati. Sub acest aspect trebuie sa va consultati cu o persoana serioasa, avizata, dar mai ales cu intuitie in domeniu. S-ar putea sa fie vorba despre partenerul de viata, care in plus este posibil sa va ofere si o solutie undeva unde nici nu v-ati gandit ca este loc si pentru dvs.

Relatiile de familie sunt din cele mai bune, relaxate, calde iubitoare, in care spiritul de intrajutorare si de responsabilitate functioneaza excelent. Mai putin romantism va fi de data asta, poate ca nici nu va sta mintea la asa ceva, sau este vorba despre o seriozitate pe care dvs. o impuneti pentru a spori dramatismul situatiei. Nu este cazul sa exagerati, situatia dvs. nu este dramatica de fel, este doar o necesitate de a vedea lucrurile in perspectiva pentru a fi cu un pas inainte atunci cand se va pune problema unei schimbari de macaz. Sanatate – arsuri stomacale, bani – in fata facturilor nu aveti decat promisiuni.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă