16 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Anchetă deschisă la Poliția din Galați: Un polițist a fost surprins...

VIDEO. Anchetă deschisă la Poliția din Galați: Un polițist a fost surprins în timp ce se săruta cu un personaj controversat, cunoscut drept „Cap de plumb”

Un poliţist de la Investigaţii Criminale din Galaţi este vizat de o anchetă internă, după ce a fost surprins, într-o filmare postată pe Internet, în timă ce se sărută cu un bărbat controversat din oraș, cunoscut sub pseudonimul „Cap de plumb”, la o petrecere privată, într-un restaurant din Tecuci, informează Mediafax.

În imagini se vede cum poliţistul şi personajul controversat cântă manele, se ţin de umeri ca doi prieteni şi la un moment dat se sărută. Ca urmare a apariției filmării, care ar fi fost făcută la o petrecere organizată în luna aprilie, Poliția Galați a deschis o anchetă. 

Surse din cadrul anchetei precizează că evenimentul ar fi fost organizat de poliţistul de la Investigaţii Criminale ,la un restaurant din Tecuci,la eveniment participând mai mulţi poliţişti, inclusiv cu funcţii de conducere.

„S-a dispus demararea unei anchete şi a fost sesizat Biroul Control Intern în vederea efectuării de verificări cu privire la comportamentul în societate al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojina.

Bărbatul cu care se sărută poliţistul de la Investigaţii Criminale nu are o condamnare în România, dar în Galaţi se ştie despre el că este un personaj controversat. Potrivit surselor citate, acesta duce o viaţă de lux deşi nu este cunoscut ca un om de afaceri şi nici nu lucrează.

La audieri vor fi chemaţi toţi poliţiştii care au participat la petrecerea din restaurantul tecucean.

Cele mai citite

Zero dezbateri despre viitorul UE

În România, parcă nici nu s-ar organiza alegeri europarlamentare. Nicio temă majoră despre viitorul Uniunii Europene nu este urcată pe portativul de campanie electorală....

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Alina Gorghiu salută că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, din dosarul privind accidentul din localitatea 2 Mai, va fi transferată

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a salutat faptul că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, care avea în soluţionare la Judecătoria Mangalia dosarul privind accidentul din localitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă