23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialUpdate-ul Microsoft Windows Phone 7 dezamăgeşte imediat de la lansare

Update-ul Microsoft Windows Phone 7 dezamăgeşte imediat de la lansare

Primul update la Windows Phone 7 cauzează crash-uri şi afectează funcţionarea optimă a terminalelor ce îl folosesc, potrivit The Telegraph.

Problema a apărut atunci când update-ul a fost lansat şi a afectat smartphone-urile Samsung ce rulează noul sistem de operare al magnatului american, incluzând ultimul model Omnia 7.

Cei care l-au încercat acuză pierderea datelor importante, precum contactele, după instalarea update-ului.

“Am identificat problema de la update şi l-am retras, urmând să lansăm o versiune îmbunătăţită”, declară un purtător de cuvânt al Microsoft.

Windows Phone 7 a fost văzut ca o îmbunătăţire considerabilă la vechiul sistem de operare Windows când a fost lansat în octombrie, dar update-ul a afectat gradul de încredere pe care îl au utilizatorii în acest sistem de operare.

Această defecţiune vine într-un moment în care Microsoft spera ca Window Phone 7 să recupereze terenul pierdut în faţă iOS de la Apple şi Android de la Google.

De asemenea, Microsoft a semnat un parteneriat cu cei de la Nokia pentru a crea un terminal capabil să concureze cu smartphone-urile cu sistem de operare de la Apple şi Google.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu este primit în Turcia de președintele Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri din Europa

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, în Turcia, cu președintele Recep Tayyip Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri politici din Europa. Premierul Ciolacu și...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă