30.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăLifestyleTravelAir France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia

Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia

Compania aeriană Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia, precum și prelungirea zborurilor între Europa și SUA.

În sezonul de iarnă 2024-2025 (noiembrie 2024 – martie 2025), Air France va oferi cinci rute suplimentare cu plecare din hub-ul său global de la Paris – Charles de Gaulle. Trei dintre aceste destinații sunt noi. Astfel, vor fi trei zboruri pe săptămână către Salvador de Bahia (Brazilia), două zboruri pe săptămână către Malé (Maldive) precum și un zbor pe săptămână către Kiruna (Suedia).

Noile zboruri spre Brazilia și Maldive vor fi operate cu aeronave Airbus A350-900. Spre Kiruna (Suedia) vor zbura avioane Airbus A319.

Salvador de Bahia, fostă capitală braziliană, înscrisă în patrimoniul mondial UNESCO, va fi a cincea destinație Air France în Brazilia, după Rio de Janeiro, Sao Paulo, Fortaleza și Bélem (aceasta din urmă fiind deservită din Cayenne, Guyana Franceză). În iarna anului 2024, Air France va opera până la 30 de zboruri pe săptămână către și dinspre Brazilia. Datorită unui parteneriat comercial cu compania braziliană GOL, clienții Air France pot efectua ușor conexiuni către 40 de destinații interne în Brazilia.

Maldive este o destinație de vis care oferă o combinație perfectă de lux, relaxare și aventură.

După Rovaniemi (Finlanda), Kittilä (Finlanda), Tromsø (Norvegia) și Narvik Lofoten (Norvegia, destinație deservită doar vara), Kiruna va fi a cincea destinație Air France în această regiune. Situată la 200 de kilometri nord de cercul polar arctic, Kiruna este un punct de plecare ideal pentru a explora natura nealterată a regiunii și pentru a încerca să observați aurora boreală. Hotelul de Gheață din Jukkasjärvi, aflat în apropiere de Kiruna, este o atracție renumită și unică.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în apropiere de Moscova. Mai multe persoane au murit

Problemele în Rusia par din ce în ce mai dese. De curând, două persoane au sărit în gol de la ultimele etaje ale unui...

Sora regelui Charles al III-lea se află în spital, după un incident care i-a cauzat o comoție

Prințesa Anne a suferit răni minore și o comoție cerebrală în urma unui incident petrecut la casa ei de la țară, a anunțat Palatul...

A început votarea pentru funcția de președinte al USR. Sidler: Putem avea un alt candidat la alegerile prezidențiale; nu liderul partidului

Votul pentru alegerea noului președinte al Uniunii Salvați România (USR) a început luni, Elena Lasconi fiind dată ca favorită pentru ocuparea funcției. Primarul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă