22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialUn tulcean este acuzat că şi-a omorât soţia în bătaie în ziua...

Un tulcean este acuzat că şi-a omorât soţia în bătaie în ziua de Crăciun

Un bărbat din Tulcea acuzat că în ziua de Crăciun şi-a bătut soţia, iar aceasta a murit după ce s-a lovit cu capul de comoda unui recamier a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, transmite MEDIAFAX.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii tulceni, în seara de 25 decembrie, bărbatul s-a luat la ceartă cu soţia sa căreia îi reproşa consumul de băuturi alcoolice. Înfuriat, bărbatul şi-a strâns soţia de gât, după care a lovit-o cu palmele peste faţă şi cap.

Femeia s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit cu capul de comoda recamierului din camera lor, unde avusese loc conflictul, după care bărbatul a părăsit încăperea. Din cauza loviturii la cap, femeia a rămas în stare de inconştienţă, soţul găsind-o moartă în momentul în care a revenit în cameră.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, luni, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea bărbatului pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Totodată, în cursul aceleiaşi zile, procurorii au solicitat magistraţilor Tribunalului Tulcea arestarea preventivă a acestuia, cerere admisă de către judecători, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele bărbatului.

Cele mai citite

Acord de principiu al statelor UE, pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova

Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat "acordul de principiu" cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica...

VIDEO. Ciolacu, despre importanța militarilor pentru națiunea română. Ceremonii și demonstrații militare, la Buzău

Militarii reprezintă pilonii pe care se sprijină siguranţa şi suveranitatea naţiunii române, a declarat premierul Marcel Ciolacu.Şeful Executivului a participat, la Buzău, la ceremonia...

Bancuri cu “un scoțian a intrat într-un bar și…”, după Germania – Scoția 5 – 1

Probabil că toată lumea a auzit măcar un banc cu “un scoțian a intrat într-un bar…”. Iată câteva astfel de glumițe ce pot fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă