32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialUn bucureştean a câştigat un milion de lei la jocurile de noroc....

Un bucureştean a câştigat un milion de lei la jocurile de noroc. Vezi ce va face cu banii

Un bucureştean de 36 de ani, a câştigat aproape un milion de lei la un aparat de joc. Premiul, în valoare de 931.525,89 lei, reprezintă cel mai mare câştig acordat vreodată în România la aparatele de joc de tip slot machine din ţară.

„Am sperat, cum e şi normal, să câştig acest premiu, dar nu mi-am închipuit niciodată că visul s-ar putea să se transforme în realitate. În momentul în care am câştigat, vreo jumătate de oră am fost complet blocat, nu credeam că mi se întâmplă cu adevărat”, a declarat câştigătorul premiului Mega Jackpot.

Întâmplarea face că, doar cu o zi în urmă, bărbatul de 36 de ani să fi pierdut aproape aceeaşi sumă la pariuri sportive. “Doar cu o zi înainte să câştig rugasem un prieten să pună un pariu la Stanleybet pentru mine, dar nu a mai ajuns să îl depună la agenţie. Dacă o făcea, aş fi câştigat în jur de 800.000 de lei”, a declarat câştigătorul.

Deşi cu această sumă, norocosul câştigător ar putea să îşi achiziţioneze 7 croaziere de lux în Caraibe, 4 apartamente de 2 camere în Bucureşti sau chiar un Bentley Continental precum cel condus de patronul Stelei Gigi Becali, planurile sale sunt mai simple: “Împreună cu soţia mea, ne gândim să ne construim o casă undeva departe de agitaţia din oraş. Sunt fericit şi mă consider un om foarte norocos”, a spus câştigătorul.

Bazat pe tema binecunoscutului film de aventuri King Kong şi lansat în data de 12 septembrie 2010, Mega Jackpot le oferă jucătorilor singurul sistem de jackpot progresiv în reţea din România. La acest sistem unic sunt conectate 160 de aparate în 141 de agenţii Stanleybet din 39 de oraşe din ţară. Ceea ce diferenţiază acest sistem de joc de altele şi îl face extrem de atractiv pentru jucători este faptul că valoarea de pornire a premiului Mega Jackpot este de 200.000 lei, iar fiecare joc contribuie la creşterea acestuia.

„Ne bucurăm că avem ocazia să marcăm un moment deosebit în istoria jocurilor de noroc din România şi să oferim cel mai mare premiu acordat vreodată la aparatele tip slot machine“, a declarat Florian Niculae, Director General Westgate România, companie care deţine în exclusivitate licenţa pentru sistemul de joc Mega Jackpot. „Popularitatea de care se bucură Mega Jackpot în rândul jucătorilor ne-a determinat să extindem acest sistem astfel încât să ajungem la 200 de aparate în peste 170 de agenţii Stanleybet până la finalul anului”, a adăugat Niculae.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Cel mai persistent parfum pentru femei

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Chestorul de poliţie Mihai Rus, reținut de DNA pentru abuz în serviciu şi fals în declaraţii

Într-un eveniment surprinzător, chestorul de poliție Mihai Rus, șeful IPJ Cluj, a fost reținut luni de către Direcția Națională Anticorupție (DNA). Acesta este suspectat...

Iohannis participă la reuniunea informală a Consiliului European. Se vor discuta candidaturile pentru președinția Consiliului și a Comisiei Europene

Președintele României, Klaus Iohannis, participă la reuniunea informală a Consiliului European în care se vor discuta candidaturile pentru principalele funcții europene. Reuniunea din 17 iunie...
Ultima oră
Pe aceeași temă