32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportFotbalReacția lui Klaus Iohannis după victoria lui Stanciu și compania

Reacția lui Klaus Iohannis după victoria lui Stanciu și compania

Klaus Iohannis, președintele României, a transmis un mesaj de felicitări echipei naționale a României, după victoria cu 3-0 în fața Ucrainei.

Naționala de fotbal a României a avut un debut strălucit la Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, învingând Ucraina cu scorul de 3-0 (1-0), într-un meci din Grupa E desfășurat luni pe Football Arena din Munchen.

Această victorie este una istorică pentru România, fiind a doua lor victorie la Campionatul European, după cea din 2000 împotriva Angliei (3-2), și vine la 24 de ani distanță de la precedenta victorie într-un astfel de meci. România a pornit cu șansa a doua în acest meci, dar a reușit să se impună printr-o performanță colectivă remarcabilă.

Emoționantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal în meciul de debut la EURO 2024. Felicitări tricolorilor pentru această realizare și mult succes în continuare! Hai, România!,

a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță cele mai mari investiții din energie

În cadrul evenimentului ”Parteneriatul pentru Cooperare Transatlantică în Energie şi Climă,” premierul social-democrat Marcel Ciolacu a explicat faptul că România face investiții fără precedent...
Ultima oră
Pe aceeași temă