22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialUn bărbat din Gorj, răpus de înțepătura unei insecte

Un bărbat din Gorj, răpus de înțepătura unei insecte

Un bărbat din Gorj a decedat, joi dimineaţă, după ce a fost înţepat de o insectă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe, pentru Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, din comuna Polovragi, se afla la cosit pe un câmp din satul Racoviţa, moment în care a fost înţepat de o insectă şi, după foarte scurt timp, a decedat. 

La faţa locului au ajuns şi medici de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care l-au resuscitat 45 de minute, conform procedurii, însă nu au mai putut face nimic pentru vârstnic. 

Directorul SAJ Gorj, Marinică Miculescu, a precizat pentru Agerpres, că se vor efectua teste de specialitate pentru a se stabili inclusiv dacă bărbatul era alergic la înţepăturile de insecte. 

Cadavrul acestuia va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Cele mai citite

Negocierile de aderare la UE ale Ucrainei și Republicii Moldova încep la 25 iunie

Negocierile pentru aderarea Ucrainei și Republicii Moldova la UE încep la data de 25 iunie 2024, a anunțat Cristina Gherasimov, vicepremier al Republicii Moldova...

Elena Lasconi își anunță candidatura la șefia USR

Elena Lasconi, primarul reales din Câmpulung, și-a anunțat candidatura la șefia USR, după ce în prealabil a spus că vrea să se asigure că...

Țara care va implementa săptămâna de lucru de şase zile

Grecia urmează să implementeze o săptămână de lucru de șase zile, într-un efort de a combate deficitul de muncitori calificați, o problemă acută în...
Ultima oră
Pe aceeași temă