38.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialTrei bărbați, opriți de polițiști cu focuri de armă, după ce au...

Trei bărbați, opriți de polițiști cu focuri de armă, după ce au furat un telefon dintr-o mașină

Trei bărbați au fost opriți de polițiștii bucureșteni cu focuri de armă, după ce au comis un furt dintr-o mașină parcată pe o stradă din Capitală.

„Ieri, în jurul prânzului, cei trei au fost observați în timp ce s-au deplasat în mai multe cartiere din Sectorul 6. La un moment dat, doi dintre bărbați au coborât în dreptul unui autoturism parcat, iar unul dintre ei a lovit în geamul din dreapta față, l-a spart și a sustras din interior un telefon mobil. Imediat, s-au urcat în mașina care îi aștepta în imediata apropiere pentru a părăsi zona", precizează Direcția Generală a Poliției Municipiului București (DGPMB).

În momentul în care și-au dat seama că au fost observați de polițiști, au încercat să fugă, dar în scurt timp au fost prinși și imobilizați. „Pe parcursul acestei acțiuni, unul dintre agenții de poliție a executat un foc de armă în plan vertical, după efectuarea somațiilor legale, fără a rezulta vătămarea vreunei persoane sau pagube materiale", mai informează sursa citată.

Cei trei bărbați au fost conduși pentru audieri la sediul Secției 4 Poliție, asupra lor fiind descoperite și două telecomenzi destinate bruierii sistemelor de închidere centralizată ale autovehiculelor. A fost recuperat și telefonul sustras, fiind predat părții vătămate.

Doi dintre bărbați, de 22 și respectiv 32 de ani, erau cercetați și în altă cauză, pentru tentativă de furt de oglinzi. Cei trei sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă