16 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialTRAGEDIE în Columbia: 31 de copii au ars de vii într-un autocar

TRAGEDIE în Columbia: 31 de copii au ars de vii într-un autocar

Treizeci şi unu de copii au ars de vii, iar alţi 24 au fost grav răniţi duminică, în nordul Columbiei, după ce autocarul în care se aflau a luat foc. Alte 25 de persoane, inclusiv un adult, au fost rănite şi au suferit arsuri grave în incendiu, lângă oraşul Fundacion, în departamentul Magdalena. Încă nu se știe cauza izbucnirii incendiului.

"Răniţii prezintă arsuri de gradul doi sau trei, iar mulţi se află într-o stare critică", în spitale din regiune,anunță Crucea Roșie, citată de Mediafax.

Un prim bilanţ anunţa 20 de victime. "Este vorba despre membri ai Bisericii Pentacostale", a anunţat preşedintele columbian Juan Manuel Santos într-o reuniune electorală, la Bogota.

Vehiculul, care transporta copii cu vârste cuprinse între unul şi opt ani, "a explodat către prânz în regiunea Fundacion, iar după aceea a fost distrus în întregime de un incendiu", a declarat un reprezentant al poliţiei locale.

Operaţiunile de salvare au continuat duminică, pentru recuperarea corpurilor calcinate ale copiilor, care reveneau de la o ceremonie religioasă.

Puţine informaţii au reuşit să apară despre circumstanţele şi cauzele accidentului.

Şoferul autobuzului, care a dispărut de la locul dramei, ar fi fost văzut cu un bidon de benzină cu puţin timp înainte de dramă. Iniţial poliţia a anunţat că a fost vorba despre o problemă mecanică.

Cele mai citite

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă