28.3 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăSpecialTânără din Focşani în comă la spital, după ce a fost atacată...

Tânără din Focşani în comă la spital, după ce a fost atacată cu o rangă şi violată de un bărbat

O tânără de 22 de ani, din Focşani, a ajuns în comă la Spitalul Judeţean din municipiu, după ce a fost atacată, în noaptea de miercuri spre joi, de un bărbat eliberat anul trecut din închisoare, care a lovit-o cu o rangă şi apoi a violat-o, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, Zorel Burlan, tânăra de 22 de ani a fost atacată, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, în momentul în care a ieşit de la serviciu şi se îndrepta spre casă.

Conform sursei citate, femeia nu mai avea mult până acasă când a fost acostată de un individ care a atacat-o, lovind-o de câteva ori cu o rangă în cap. Ulterior, individul a târât-o pe tânără până într-o parcare din apropiere, unde a violat-o.

Poliţia a fost alertată de un focşănean care locuieşte în apropierea zonei unde a avut loc violul şi care, după ce a auzit zgomot, a ieşit la geam să vadă ce se întâmplă şi a observat că o persoană este în pericol.

“Poliţia municipiului a fost sesizată că în Cartierul Sud este o persoană de sex feminin trântită la pămînt, inconştientă. Echipajul care a fost trimis în zonă a constatat acest lucru. Persoana de sex feminin se afla în comă, imediat a fost identificat în zonă un bărbat de 45 de ani în stare de ebrietate, cu urme de sânge pe haine. A fost reţinut şi identificat ulterior, victima fiind transportată în comă la spital”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Zorel Burlan.

Potrivit anchetatorilor, autorul atacului şi violului asupra fetei de 22 de ani este un focşănean în vârstă de 45 de ani, eliberat anul trecut din Penitenciarul Focşani, unde a stat 25 de ani pentru infracţiuni comise cu violenţă.

“Este recidivist, anul trecut a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Mândreşti, unde îşi ispăşea pedeapsa pentru tâlhărie. În trecut, a mai fost condamnat şi pentru omor, a adăugat Burlan.

În puşcărie, bărbatul s-a apucat să coasă goblenuri, iar în urmă cu trei ani a avut inclusiv o expoziţie cu vânzare la Parlamentul României.

Victima este internată în comă la Spitalul Judeţean din Focşani şi există posibilitatea să fie transferată în cursul zilei de joi la un spital din Galaţi.

Tânăra de 22 de ani lucra ca barmaniţă la un cunoscut club din Focşani, iar când a fost atacată ieşise de la serviciu şi se îndrepta spre casă.

Cele mai citite

Curse speciale pentru fanii naționalei României oferite de TAROM, pentru partida cu Slovacia

Compania aeriană TAROM a anunțat introducerea a două curse speciale dedicate suporterilor români care doresc să participe la meciul dintre România și Slovacia, programat...

Italia afirmă că țările UE vor furniza până la 60% din împrumutul de 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina

Țările Uniunii Europene sunt pregătite să furnizeze până la 60% din împrumutul de 50 de miliarde de dolari pe care Grupul celor șapte democrații...

Canicula a leșinat din cauza Dianei Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu Valul de căldură ce a poposit deasupra Bătrânului continent și care i-a pus pe gânduri și pe specialiștii Administrației Naționale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă