36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalMomente de groază pentru fostul fotbalist Roberto Baggio. A fost sechestrat în...

Momente de groază pentru fostul fotbalist Roberto Baggio. A fost sechestrat în propria casă

Joi seară, în timpul meciului Italia – Spania (0-1) de la EURO 2024, fostul fotbalist italian Roberto Baggio și familia sa au fost sechestrați timp de 40 de minute.

Potrivit presei italiene, citată de agenția EFE, un grup de hoți violenți a pătruns în vila lor și i-a încuiat într-o cameră. Incidentul s-a desfășurat în contextul în care partida era în plină desfășurare, adăugând tensiune unui moment deja delicat pentru suporterii italieni.

Joi seară, fostul mare fotbalist italian Roberto Baggio și familia sa au fost sechestrați timp de 40 de minute în vila lor din Altavilla Vicentina (Vicenza). În timpul meciului Italia – Spania (0-1) de la EURO 2024, un grup de hoți înarmați a pătruns în locuința lor. Baggio, în vârstă de 57 de ani, a încercat să-i înfrunte pe atacatori, dar a fost lovit în față cu vârful unei arme, suferind o rană adâncă.

După incident, Baggio și membrii familiei sale au fost închiși într-o cameră, conform relatării din ziarul Corriere della Sera. Jaful a început în jurul orei 22:00, când familia urmărea meciul la televizor. Cei cel puțin cinci atacatori au devastat toate camerele și au furat ceasuri, bijuterii și bani, valoarea totală a prejudiciului nefiind încă stabilită.

Când fotbalistul şi-a dat seama că hoţii au plecat, a spart uşa camerei, în care a petrecut aproximativ 40 de minute alături de familia sa, şi i-a sunat pe carabinieri, care au ajuns imediat la vilă şi au luat înregistrările camerelor de supraveghere pentru a le analiza.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

ANAF nu mai iartă. Peste 4.000 de acțiuni de control fiscal

În luna iunie, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a desfășurat o activitate intensă pentru colectarea veniturilor și combaterea evaziunii fiscale. Principalele aspecte ale activității...
Ultima oră
Pe aceeași temă